Kuinka merkitsen, että työntekijä on myöhässä?

Tämä artikkeli kertoo kuinka henkilöstö jäsen voidaan voidaan merkitä pois ajanvarauskalenterista, jos he ovat myöhässä.

Henkilöstön jäsenen merkitseminen myöhästyneeksi työvuorosta voidaan tehdä ajanvarauskalenteriin luomalla tauko. Jos työntekijä on myöhässä syystä joka ei ole heidän, voit luoda palkallisen tauon sulkeaksesi ajan kalenterista. Saat lisätietoja palkallisista tauoista klikkaamalla tästä.

Klikkaa henkilöstön jäsenen työvuoron alkamisaikaa kerran ja klikkaa sitten näytön alhaalta kohtaa Tauko.

Kirjoita tauon tyypiksi, että henkilökunnan jäsen oli myöhässä ja merkitse kuinka monta minuuttia myöhässä he olivat.

Varmista, että taukoa ei ole merkitty palkalliseksi jos et niin halua (tämä varmistaa, että raporttisi ovat oikein)

Palkkaraporttia suoritettaessa ohjelmisto ottaa tämän huomioon ja varmistaa, että työntekijälle ei makseta myöhästymisestä. Pitämällä sen ajanvarauskalenterissa varmistat, että näet sen yhdellä silmäyksellä.