Kuinka voin maksaa useamman eri asiakkaan ajanvaraukset yhdessä?

Tässä artikkelissa näytämme, miten voit yhdistää ja maksaa useita ajanvarauksia kerralla. Tämä voi olla hyödyllistä silloin, kun sinulla on ryhmävaraus jossa joku haluaa maksaa sekä oman että toisen asiakkaan ajanvarauksen.

Huomio: Ryhmävarausta ei ole tällä hetkellä mahdollista luoda PhorestGo:ssa.

Voit valita useita ajanvarauksia kalenterissasi pitämällä Shift-näppäintä pohjassa (korostettu alla olevassa kuvassa) ja valitsemalla sitten jokaisen ajanvarauksen, joka halutaan maksaa.

Jokainen valittu ajanvaraus korostetaan vaaleammalla värisävyllä. Kun olet valinnut ajanvaraukset, klikkaa Maksa-painiketta.

Oletusarvoisesti maksu kirjataan ensimmäisenä valitsemasi asiakkaan nimellä. Varmista, että valitset ensimmäiseksi sen asiakkaan ajanvarauksen, joka maksaa.

Jos olet vahingossa valinnut enemmän palveluita kuin tarkoitit, poistu Maksutavat-valikosta ja klikkaa sitten X-kuvaketta poistaaksesi tarvittaessa palvelun.

Kun olet valmis, klikkaa Maksa-painiketta > Valitse maksutapa > Klikkaa Suorita maksu -painiketta > Klikkaa Sulje.

Kaikki valitut ajanvaraukset näkyvät nyt vihreinä, mikä osoittaa että ne on maksettu/suoritettu.

Näiden ajanvarausten palveluhistoria tallennetaan kullekin asiakkaalle samalla tavalla kuin jos olisit käsitellyt maksut kaikista varauksista erikseen.

Kun maksu on suoritettu, ajanvarauksen väri muuttuu vihreäksi.

Katso myös

Mitä ajanvarauksien eri värit tarkoittavat?