Kuinka voin siirtää tai kopioda ajanvarauksen ajanvarauskalenterissa?

Tässä artikkelissa näytämme, miten voit muuttaa ajanvarauksen aikaa tai päivää kalenterissasi.

Siirtääksesi ajanvarauksen kalenterissasi, paina ajanvarausta kerran > Klikkaa Siirrä/Kopioi ajanvaraus -painiketta oikean reunan työkalupalkissa (katso leikepöydän kuvake) > Siirry haluamaasi päivään ja valitse aikaväli.

Klikkaa Siirrä tai Kopioi avautuvassa ponnahdusikkunassa.

Jos klikkaat Kopioi, ajanvaraus pysyy alkuperäisessä aikavälissä ja se kopioidaan myös uuteen aikaväliin.

Jos klikkaat Siirrä, ajanvaraus siirretään alkuperäisestä aikavälistä uuteen aikaväliin.