Kuinka voin tarkastella tavoitteitani tai tiimini tavoitteiden edistymistä Phorest Go:ssa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit tarkastella jokaista omaa tai työntekijäsi tavoitteita ja seurata niiden edistymistä.

Huomio: Tämä ominaisuus on yksinomaan tietyissä Phorest tilauspaketeissa. Jos tämä ominaisuus ei ole käytettävissä nykyisessä paketissasi, näet Päivitys Vaaditaan viestin ohessa. Klikkaa tätä viestiä jos olet kiinnostunut päivityksestä ja haluat rekistöröityä.

Voit seurata omia tavoitteitasi tai henkilöstön tavoitteita Phorest Go:ssa valitsemalla Lisää> Oma Suoritukset > Omat tavoitteeni.

Näet nykyiset Aktiiviset tavoitteesi, Tulevat tavoitteesi joita ei ole vielä aloitettu ja Suoritetut tavoitteesi.

Jos johdat tiimiä ja haluat nähdä muiden henkilöstön jäsenten tavoitteiden edistymisen, valitse henkilöstön jäsen avattavasta valikosta. Tehdäksesi tämä, sinulla on oltava pääsy Phorest Go > Henkilöstön Suoritukset > Omistajan näkymä toimintoon. Lisätietoja käyttöoikeus asetusten päivittämisestä katso tämä opas.

Huomio: Jos sinulla on useita sijainteja Phorestissa, tavoitteiden edistymistä seurataan kaikissa sijainneissasi. Jos haluat nähdä tarkemmat yksittäiset tiedot henkilöstön suorituksista, tutustu tähän oppaaseen saadaksesi ohjeet.