Kuinka voin asettaa Tavoitteita henkilöstölleni Phorest Go:ssa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit asettaa henkilökohtaisia ​​tavoitteita jokaiselle työntekijällesi Phorest Go:n Henkilöstön Suoritukset osiossa.

Huomio: Tämä ominaisuus on yksinomaan tietyissä Phorest tilauspaketeissa. Jos tämä ominaisuus ei ole käytettävissä nykyisessä paketissasi, näet Päivitys Vaaditaan viestin ohessa. Klikkaa tätä viestiä jos olet kiinnostunut päivityksestä ja haluat rekistöröityä.

Ennen kuin voit asettaa tavoitteita, sinun on varmistettava, että olet ottanut Henkilöstön Suorituksen käyttöön Phorest Go palvelussa henkilöstöllesi. Jos et ole jo tehnyt tätä, tutustu tähän oppaaseen saadaksesi ohjeet.

Tarvitset myös uusimman Phorest Go version, joten varmista sovelluskaupastasi tarvittavat päivitykset.

Phorest Go:ssa, valitse Lisää > Oma suorite > Omat tavoitteeni, sitten klikkaa Luo Tavoite aloittaaksesi.

Jos johdat tiimiä ja haluat luoda tavoitteita muille henkilöstön jäsenille, voit valita työntekijän nimen avattavasta valikosta. Ennen kuin teet tämän, sinun on annettava itsellesi pääsy Omistajan näkymään. Saadaksesi lisää tietoa käyttöoikeus asetusten päivittämisestä katso tämä opas.

Kirjoita tavoitteesi tiedot seuraaville näytöille.

Kun tavoite on luotu, voit tarkastella tavoitetta/tavoitteita samassa osiossa. Jos tavoitteen on luonut sinulle joku muu kuin sinä itse, näet myös, kuka tavoitteen loi.

Jokainen työntekijä saa ilmoituksen tavoitteen alkamispäivänä muistutuksena että, tavoite on alkanut.

Seuraavat vaiheet!

Seuraavaksi saatat haluta oppia näkemään omien/tiimisi tavoitteiden edistymisen. Klikkaa tästä saadaksesi ohjeet siihen.