"Olet saavuttanut mainostilien enimmäismäärän" Virheilmoitus - Facebook & Instagram

Tämä artikkeli kertoo mitä tehdä jos sinulla on ongelmia Phorest Verkkovarauksen yhdistämisessä Facebook/Instagramiin Mainostilin Virheilmoituksen vuoksi.

Tämä Facebook virheilmoitus, joka voi tapahtua kun yrität yhdistää Phorest Verkkoajanvarausta Facebookin ja Instagramin kanssa ja se ei valitettavasti ole Phorestin hallinnassa.

Voit lukea lisää tästä virheilmoituksesta Facebookin apu artikkelista.

Selvittääksesi virheilmoituksen suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan Facebookiin käyttämällä heidän Ota yhteyttä lomaketta jonka löydät klikkaamalla tästä ja valitsemalla Valitseminen ja yhdistäminen yhteydenoton Aiheeksi.