Miten lisään uuden Kategorian? (Henkilökunta/Palvelu/Tuote/Asiakas)

Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka voit luoda uuden Kategorian tuotteelle, palvelulle, henkilökunnalle tai asiakkaalle.

Laajenna klikkaamalla alla olevaa osiota 👇

Uuden Tuote Kategorian lisääminen

Mene Hallinta > Kategoriat > Tuote Kategoriat

Täältä näet listan jo olemassa olevista Tuotekategorioista. Klikkaa Lisää luodaksesi uusi Tuotekategoria.

Kirjoita nimi uudelle Tuotekategorialle, lisää siihen Kuvaus tarvittaessa, sen jälkeen klikkaa Tallenna.

Jos sinun täytyy asettaa tämä Tuotekategoria johonkin Tuotteeseen, mene Hallinta> Varasto/Inventaario > Kaksois klikkaa tuotettasi, muokkaa Kategoria, ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Jos teet raportteja tai etsit inventaariota voit käyttää Kategoria avattavaa valikkoa etsiäksesi helposti tuotteita kategorioiden mukaan.

Uuden Palvelukategorian lisääminen

Video: Lisää & Arkistoi Tuotekategoria

Askel Askeleelta Ohje

Mene Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat.

Täältä näet listan jo olemassa olevista Palvelukategoriat. Klikkaa Lisää luodaksesi uusi.

Täytä olennaisimmat Palvelu Kategoria tiedot seuraavassa näytössä

Voit käyttää Huoneet ja Laitteet osioita määrittääksesi kaikki palvelut tähän kategoriaan liittyen huone/koneet osioon.

Saadaksesi lisää tietoa palvelu kategorioiden määrittämisestä huoneisiin/koneisiin, klikkaa tästä.

Lopettaaksesi palvelu kategorian luomisen, klikkaa Tallenna.

Jos lisäät palvelun/muokkaat palvelua, voit nyt lisätä sen uuteen kategoriaasi. Saadaksesi lisää tietoa, klikkaa tästä.

Uuden Henkilökunta Kategorian lisäys

Mene Hallinta > Kategoriat ja klikkaa Henkilökunta Kategoriat

Täältä näet listan nykyisistä henkilökunta kategorioista. Luodaksesi uuden, klikkaa Lisää, sitten anna kategorialle Nimi ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Määritä uusi kategoriasi henkilökunnalle menemällä osioon Hallinta > Henkilökunta > Klikkaa henkilökunnan nimeä avataksesi heidän Henkilöstö Profiilin, sitten määrää heille uusi kategoria käyttämällä Henkilökuntakategoria osiota ja lopuksi klikkaa Tallenna

Klikkaa tästä saadaksesi lisää tietoa siitä, kuinka voit asettaa eri hinta luokkia palveluillesi käyttämällä Henkilökunta Kategoriaa.

Uuden Asiakaskategorian lisäys

Video: Maksimoi Asiakas Suodatin Asiakaskategorian avulla

Askel Askeleelta Ohjeet

Klikkaa Hallinta > Kategoriat > Asiakaskategoriat

Klikkaa Lisää aloittaaksesi uuden kategorian luomisen.

Täytä tarvittavat tiedot kyseiseen Asiakaskategoriaan ja klikkaa Tallenna.

Kategorian Nimi: Kyseisen Asiakas Kategorian nimi.
Kuvaus: Tarvittavat lisätiedot kyseiselle Asiakas Kategorialle.
Palvelualennus: Lisää asiakkaalle automaattinen alennus palveluista tämän osion avulla.
Valintaruutu: Lisää myös Palvelualennus paketteihin & erikoistarjouksiin.
Tuotealennus: Lisää asiakkaalle automaattinen alennus tuotteille tämän osion avulla.