Kuinka ehdotan uusia ominaisuuksia ja parannuksia Phorestiin (Kehitysideat)?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit ehdottaa ominaisuuksia ja auttaa rakentamaan Phorest ohjelmiston tulevaisuutta.

Kehitysidea on työkalu Phorestissa joka mahdollistaa käyttäjiä parantamaan ohjelmistoa ehdottamalla uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Voit myös lukea muiden käyttäjien ehdotuksia ja äänestää niitä jos kehitysideat ovat mielestäsi hyviä. Käymme läpi jokaisen ehdotuksen mutta enemmän ääniä saaneilla on taipumus erottua joukosta, joten muistathan äänestää!

Aloita menemällä Hallinta > Kehitysideat.

Kun klikkaat tätä painiketta, verkkosivu aukeaa verkko selaimessasi.

Täällä näet Enter your idea kohdan johon voit kirjoittaa kehitysideasi. Kun olet kirjoittanut ideasi, automaattinen haku tarkistaa onko idea lisätty jo toiselta käyttäjältä. Jos ehdotus ideasta on jo tehty voit äänestää ja kommentoida sitä. Voit myös nähdä onko ideaan tullut päivityksiä tiimiltämme.

Huomio: Voit antaa maksimissaan 10 ääntä (vote) kuukaudessa, käytä ne harkiten!

Jos ideaasi ei ole vielä julkaistu, klikkaa Post a new idea... kirjoittaaksesi uusi Kehitysidea.