Kuinka estän henkilöstöä muuttamasta heidän omia Käyttöoikeustasoja?

Tämä artikkeli kertoo kuinka muokata Pääsyoikeus Asetuksia estääksesi henkilökuntaa muokkaamasta heidän omaa Pääsyoikeustasoa, tämä tekee Phorest järjestelmästäsi turvallisemman.

Jos haluat lukita Pääsyoikeustason, että vain yksi henkilö tai pieni ryhmä voi muokata niitä, seuraa seuraavia ohjeita:

Huomio: Ohje Käyttöoikeustasojen ja PIN koodien asennukseen löytyy täältä.

Kun olet asettanut Käyttöoikeustasot sinun on varmistettava, että vain oikeat henkilöt voivat muuttaa muiden henkilöiden Käyttöoikeustasoja.

Mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit, sitten käytä Pääsyoikeustaso palkkia valitaksesi mitä pääsyoikeutta haluat päivittää.

503F8B20-F7B6-4D9B-9812-02672394A820.jpeg

Hyödyllinen Vinkki!

Jos et ole varma mikä Pääsyoikeustaso on määritetty kullekkin työntekijälle, mene Hallinta > Henkilöstö ja sitten klikkaa haluamasi henkilöstön nimeä. Voit tarkastella heidän Pääsyoikeustasoa heidän profiilin tiedoista.  

FAB9742D-D531-44A5-89B1-F6AF8EEBF891.jpeg

Kun olet valinnut haluamasi Pääsyoikeustason, klikkaa Hallinta valikkoa suurentaaksesi sitä, selaa alaspäin Pääsyoikeuden kohtaan ja poista Pääsyoikeudet valintaruutu, sitten klikkaa Tallenna.

4B1C1DA6-E9EB-4370-8214-F923981196EC.jpeg

Lisä turvallisuudeksi voit myös poistaa Luo tai muokkaa henkilöstöä valintaruudun, klikkaamalla Hallinta ja sitten Henkilöstö. Tämä estää henkilöstöä muokkaamasta henkilöstö profiilia, joka tarkoittaa, että he eivät voi muokata heidän Pääsyoikeustasoa korkeammaksi.

CB16B7FE-AE81-4E48-8CCD-C158292B8F8D_1_201_a.jpeg

Jos haluat oppia lisää tämänkaltaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Phorest Academy -ohjelmasi henkilökunnan määrityssarjaan - online-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireisille salonki-ammattilaisille .

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
2/3 koki tästä olevan apua