Mistä tämä raportti löytyy

Tämä raportti löytyy kohdasta Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit > Tuotteet

Tämä raportti näyttää sinulle varastosi tuotteiden kustannukset ja hinnan (vähittäismyynti).

Raportti laskee kunkin tuotteen arvon kertomalla tuotteidesi nykyisen kustannushinnan ja vähittäismyyntihinnan kullakin tuotemäärällä.

Jos valitset menneen päivämäärän raporttia suoritettaessa, raportti laskee tuotteen arvon kyseisen päivämäärän tuotemäärän perusteella.

Kuluarvo ja Hinta-arvo luvut perustuvat tuotteiden nykyiseen kustannushintaan ja vähittäismyyntihintaan. Tämä tulee ottaa huomioon, kun verrataan samaa raporttia, joka on luotu kahtena eri ajankohtana, jolloin näiden kahden päivämäärän välillä on saattanut tapahtua hintamuutoksia.

Raportin yläosa antaa sinulle lyhyen yleiskatsauksen varastoarvostasi vähittäismyyntituotteiden ja ammattituotteiden mukaan.

Näyttökuva 2024-01-10 141842.png

Seuraavaksi näet yhteenvedon tuotemerkkikohtaisesti eriteltynä.

Näyttökuva 2024-01-10 141857.png

Lopuksi näet yksittäisten tuotteiden arvot molempien varastotyyppien osalta.

Näyttökuva 2024-01-10 141929.pngNäyttökuva 2024-01-10 141950.png