Tämä raportti näyttää kaikki tuotteet varastostasi joiden määrä on pienempi kuin suositeltu vähimmäismäärä.

Mistä löydän Raportin

This report can be found under Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Sitten valitse Tuotteet > Matala varasto

Miltä raportti näyttää

Raportin yksityiskohdat

Kategoria: Tuotekategorian nimi.

Tuote: Tuotteen nimi.

Min: Tuotteen vähimmäismäärä jonka haluat olevan varastossasi. Katso tästä ohje kuinka päivittää tuotteen vähimmäismäärää varastossa.

Varastossa: Tuotteen tämänhetkinen määrä varastossa.

Uud: Tämä määrä kertoo kuinka paljon tuotetta on tällähetkellä tilauksessa. Lisää tietoa tilauksen luomisesta, klikkaa tästä.

Tuote kulu: Tämä on tuotteen omakustannushinta eli paljon tuotteen ostaminen toimittajalta maksaa sinulle.

Vähimmäismäärien asettaminen Tuotteille

Jos sinun tarvitsee päivittää tuotteiden vähimmäismääriä eli tuotteen minimi määrä jonka haluat olevan varastossa, aloita menemällä Hallinta > Varasto, sitten kaksois klikkaa tuotetta jota haluat muokata.

Muuta Min määrä osiota haluamaksesi. Klikkaa lopuksi Tallenna.