Tuotteiden Käyttö, Yksityiskohtainen raportin yleiskatsaus

Tämä raportti näyttää määrät ja yksityiskohdat tuotteista jotka on otettu liikkeen omaan käyttöön.

Mistä löydän Raportin

Aloita menemällä Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Sitten valitse Tuotteet > Tuotteiden käyttö, yksityiskohtainen

Tuotteiden käyttö, yksityiskohtainen raportti antaa sinulle yksityiskohtaisen listan tuotteista joita henkilökunnan jäsenet ovat merkinneet käytettäväksi ammattikäyttöön palvelun tai hoidon yhteydessä ja raportti kertoo myös käyttö päivän sekä kellonajan.

Huomio: Jos haluat tarkastella liikkeesi omien tuotteiden käyttökustannuksia, siirry Tuotteiden Käyttö raporttiin

Tyyppi sarake määräytyy kullekkin tuotteelle sille määritetyn varasto tyypin mukaan. Vähittäismyynti, Käyttötuotteet tai Värit