Käyttämättä Olevat Sarjahoidot raportin yleiskatsaus

Tämä raportti näyttää kaikki sarjahoidot joissa on käyntikertoja jäljellä ja niiden kustannukset.

Tämä raportti näyttää luettelon kaikista käyttämättömistä sarjahoidoista, joiden jäljellä olevien käyntikertojen määrä on suurempi kuin nolla.

Vaiheittainen opas

Voit tarkastella tätä raporttia valitsemalla Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Klikkaa Asiakkaat > Käyttämättä olevat sarjahoidot ja sitten klikkaa Luo nyt suorittaaksesi raportti.

Raportti näyttää tältä:

Yleiskatsaus

• Asiakkaan nimi : Sarjahoidon ostanut asiakas.
  • Sarjahoidon kuvaus : Sarjahoidon nimi.
  • Ostopäivä : Sarjahoidon ostopäivä.
  • Yhteensä : Käyntikertojen kokonaismäärä.
  • Yhteensä brutto : Kuinka paljon koko sarjahoito on arvoltaan (kuinka paljon siitä on maksettu)
  • Jäljellä : Käyntikertojen jäljellä oleva määrä.
  • Jäljellä brutto : Jäljellä olevien käyntikertojen summa