Uusien Asiakkaiden Lähteet - raportin yleiskatsaus

Tässä raportissa selvitetään, miten asiakkaat saivat tietää yrityksestänne, joten voit kohdistaa mainontaasi

Tämä raportti näyttää ympyräkaavion asiakkaista, jotka on ryhmitelty lähteen mukaan, joka antoi heille tietoa yrityksestäsi. Tämä raportti sisältää myös yksityiskohtaisen erittelyn kustakin lähteestä peräisin olevista asiakkaista ja voi antaa palautetta siitä, mikä on paras lähde, jota käytetään yrityksen mainostamiseen.

Huomio: Voit lisätä/muokata asiakas lähteitä avaamalla heidän Asiakaskortin (kohdassa Asiakkaat) sitten muokkaamalla kohtaa Mistä kuulit meistä

Suorita tämä raportti valitsemalla Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit

Klikkaa Asiakkaat osiota ja sitten uusien asiakkaiden lähde kohtaa.

Aseta päivämäärät Mistä päivämäärästä - Mihin päivämäärään ja luo raportti klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Luo nyt painiketta ja saat raporttisi näkyviin.