Tämä raportti näyttää uudet asiakkaat joko päivästä, jolloin heidät on rekisteröity järjestelmään tai heidän ensimmäisestä ajanvarauksesta lähtien.

Mistä tämä raportti löytyy

Tämän raportin löytää kohdasta Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit >Asiakkaat > Uudet asiakkaat

Raportin luominen

Raporttia luotaessa raportissa tarkastellaan oletuksena uusia asiakkaita heidän ensimmäisen ostopäivänsä perusteella.

Jos haluat, voit tämän sijaan tarkastella asiakkaita luomispäivämäärän mukaan valitsemalla Use Client Since Date Instead -valintaruudun.

Miltä raportti näyttää

Total New Clients kertoo uusien asiakkaiden kokonaismäärän.

Uusi ja paranneltu raportointi

Lisätietoja uusista asiakkaista päivitetystä Asiakkaiden säilyttämisen hallintapaneelista, joka löytyy kohdasta Hallinta > Raportit > Asiakkaan säilyttäminen

Voit myös klikata monia tämän kojelaudan alueita, jotta voit asettaa suodattimia nähdäksesi yksityiskohtaisempia tietoja.