Phorest Go -salkun yleiskatsaus

Haluatko keskitetyn keskuksen tallentaa kaikki palvelukuvat? Esittelyssä uusi Phorest Go -salkku. Ota kuvia työstäsi ja tallenna ne Phorest Go -salkkuun ja jaa ne haluamallesi sosiaalisen median alustalle.

Lisää kuva Phorest Go -salkkuun napsauttamalla tapaamista.

Täällä näet vaihtoehdon Lisää valokuvia.

Tämä avaa kamera, voit ottaa uuden kuvan joko pysty- tai neliö (neliön Instagram) -muotoa tai lähetä kuva laitteesta. Näet myös vaihtoehdon etukameralle ja salamalle.

Kun olet ottanut valokuvan, näet Tarkista oikeassa yläkulmassa .

Napsauttamalla tätä voit poistaa kuvan, lisätä kuvan, peruuttaa kuvan tai ottaa uudelleen.

Kun napsautat Lisää valokuva , näet ruudun, jossa kysytään, onko sinulla asiakkaiden lupaa jakaa nämä kuvat verkossa.
Huomaa: On mahdollista ladata useita valokuvia yhteen palveluun. Hanki asiakkaidesi lupa ennen jakamista sosiaalisessa mediassa.
Jos lupa myönnetään , kuva osoitetaan palvelulle asiakasprofiilissa ja myös Phorest-työpöydän asiakaskortilla.

Pääset Phorest Go -salkkuun pyyhkäisemällä oikealle tai napsauttamalla Lisää näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä näet Portfolio-painikkeen.

Täältä näet kirjaston kuvia, jotka olet aiemmin ottanut, ja päivämäärät, jolloin ne otettiin.

Täältä voit poistaa kuvan tai ladata sen kirjastosta mihin tahansa sosiaalisen median alustaan, jonka olet määrittänyt iPadissa tai iPhonessa . Voit myös liittää kuvan sähköpostiin.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua