Kuinka otan käyttöön ponnahdusviestit Palvelukategorialle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit asettaa räätälöidyn ponnahdusviestin jokaiselle tietyn palvelukategorian palvelulle

Räätälöity ponnahdusviesti voidaan määrittää Palvelukategorialle; Tämä ponnahdusviesti tulee käyttöön kaikkiin palveluihin jotka ovat kyseisessä Palvelukategoriassa.

Aloittaaksesi, mene Hallinta > Kategoriat > Palvelukategoriat

Klikkaa palvelun nimeä Palvelukategoriasta jolle haluat lisätä räätälöidyn viestin.

Näät listan kolmesta eri viesti vaihtoehdosta jonka voit valita. Klikkaa Ei/Kyllä painiketta Kyllä kohtaan ottaaksesi käyttöön haluamasi räätälöidyn viestin.

• Uuden ajanvarauksen yhteydessä: Tämä ottaa kyseisen ponnahdusviestin käyttöön heti kun palvelu tässä kategoriassa on valittu ajanvarausta varatessa.
  • Sisäänkirjatessa: Tämä ottaa kyseisen ponnahdusviestin käyttöön heti kun ajanvaraus on vahvistettu Phorestissa.
  • Maksun jälkeen: Tämä ottaa kyseisen ponnahdusviestin käyttöön heti kun ajanvaraus on maksettu Phorestissa.

Kun olet ottanut käyttöön haluamasi ponnahdusviestit ja lisännyt niihin tekstit, klikkaa lopuksi Tallenna.

Huomio: Nämä ponnahdusviestit eivät näy asiakkaillesi. Ne näkyvät vain Phorest palvelussa.

Ponnahdusviestit Yksittäisille Palveluille

Saatat olla kiinnostunut myös oppimaan kuinka asettaa yksittäisiä ponnahdusviestejä tietyille Palveluille. Lisää tietoa saat, klikkaamalla tästä.