Kuinka muuttaa lahjakorttien oletus voimassaoloaikaa?

Tämä artikkeli kertoo, miten muuttaa lahjakorttien oletus voimassaoloaikaa.

Oletusasetuksena lahjakortit, jotka myydään Phorestin kautta, ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Voit muuttaa asetusta menemällä Hallinta > Asetukset > Kassa. Tee haluamasi muutos kohtaan Lahjakortin voimassaoloaika ja klikkaa lopuksi Tallenna

Uusi voimassaoloaika on käytössä kaikissa muutoksen jälkeen tehdyissä uusissa lahjakorteissa.

Huomio: Tämän asetuksen muuttaminen ei päivity lahjakorteille jotka on jo aikaisemmin myyty. Jos haluat muuttaa olemassa olevien lahjakorttien voimassaoloaikaa, mene Hallinta > Lahjakortit ja muuta voimassaoloaika lahjakortteihin yksittäisesti.