Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit helposti linkittää online varauksesi Facebook ja Instagram sivuihisi.

Ominaisuus on tällä hetkellä testattavana!

Valitse Hallinta> Asetukset> Online asetukset> Instagram & Facebook

Klikkaa Yhdistä Tilit painiketta ja lue sitten kaikki käyttöehdot ja hyväksy ne aloittaaksesi.

Anna uudelle yhteydelle nimi (esim. yrityksesi nimi), klikkaa Tallenna ja Jatka, tämän jälkeen klikkaa Jatka Facebookiin kirjautuaksesi Facebook profiiliisi. Jos sinulla on useita toimipisteitä ja useita Facebook sivuja kullekin toimipisteelle, voit nimetä jokaisen yhteyden niiden toimipisteen mukaan, näin voit helposti erottaa ne Phorestin asetuksista.

Sinun on kirjauduttava sisään henkilökohtaiseen profiiliisi, joka on liitetty Facebook yritys sivullesi.

Huomio: Seuraava vaihe avautuu internetin selaimessasi, joten sinun on ehkä pienennettävä Phorest nähdäksesi tämä.

Asennuksen loppuun saattaminen ja Yhdistäminen Instagramiin

Jatka asennus prosessia internet selaimessasi. Näet lopulta myös vaihtoehdon lisätä Instagram profiilisi. Jos haluat tehdä tämän, klikkaa Lisää Profiili.

Jatka Facebookin muita vaiheita, kunnes saat ilmoituksen tämän välilehden sulkemisesta. Sulje välilehti tai sulje internet selain ja palaa Phorestiin ja sivusi (sivujen) pitäisi olla nyt yhteydessä!