Asiakkaan tietojen siirto / unohtaminen

Asiakkaan tietojen siirto

Asiakkaalla on oikeus pyytää teiltä häntä koskevia tietoja.  Teimme tämän mahdollisimman helpoksi - sinun tarvitsee vain ainaa yhtä painiketta. Saat kaikki asiakkaan ajanvaraukset, asiakaskortin ja kassatapahtumat  csv tiedostona, jonka voit sitten lähettää asiakkaalle

Kuinka saat tiedoston:

1. Mene asiakkaisiin ja avaa kyseisen asiakkaan tiedot
  2. Klikkaa vasemmalla alareunassa olevaa 'Export' painiketta
  3. Asiakkaan tiedot ladataan zip tiedostona, jonka voisit sitten lähettää esim. sähköpostitse asiakkaalle

GDPR - Asiakkaan unohtaminen

GDPR:n myötä asiakkaillasi on oikeus tulla unohdetuksi. Tämä tarkoittaa että he voivat pyytää sinua poistamaan kaiken tunnistettavan datan, joita sinulla heistä on.  Phorest ei poista mitään taloudellisia tapahtumia, mutta anonymisoi kaikki tiedot jotka liittyvät asiakkaaseen - nimi, puhelinnumero, sähköposti yms.  Tarkistathan vakuutusyhtiöltäsi kuinka kauan sinun tulisi säilyttää asiakastiedot.

Kuinka asiakas unohdetaan:

1. Mene asiakkaisiin ja etsi kyseinen asiakas.
  2. Avaa hänen asiakaskorttinsa ja klikkaa alareunassa olevaa 'Forget' painiketta.
  3. Sinua pyydetään vahvistamaan (kahdesti) että haluat varmasti poistaa asiakastiedot Phorestista.
  4. Kun asiakas on kerran unohdettu, tietoja ei voi enää palauttaa, varmista siis  että olet varma ennen vahvistamista