Phorestin Nettiajanvarausalusta on rakennettu toimimaan Google Analytics 4:n (GA4) kanssa. Tarvitsemme vain GA4-mittaustunnuksesi, ja kun se on lisätty, näet näkymät, tapahtumat ja ostokonversiot GA4-tililläsi.

Lisätäksesi GA4 mittaustunnuksesi nettiajanvaraustilillesi, lähetä mittaustunnus osoitteeseen tuki@phorest.fi.

Mitä voin odottaa näkeväni GA4:ssä Phorestin nettiajanvarauksen avulla?

GA4 näkee automaattisesti seuraavat tapahtumat, kun mittaustunnuksesi on yhdistetty:

• Add Credit Card

• Add To Cart

• Remove From Cart

• Begin Checkout

• Purchase

• Näet ostetun palvelun kohdasta Reports > Monetization > Ecommerce purchases

• Näet oston summan kohdasta Reports > Engagement > Conversions

• Voit myös nähdä ostosumman kanavien mukaan kohdasta Advertising > All channels

Ostotapahtumissa on koko tapahtumaan liittyvän oston arvo ja ostetun tuotteen nimi. Näet myös kuinka monta kertaa nämä tuotteet on lisätty ostoskoriin.

Mistä löydän mittaustunnukseni?

Mittaustunnuksesi löytyy analytics-tilisi järjestelmänvalvoja-osiosta (admin), valitse Data collection and modifications osiosta Data streams

Klikkaa tietovirtaa, jota haluat käyttää Phorest Nettiajanvaraukseen. Mittaustunnus näkyy oikeassa yläkulmassa.

Näen konversioita, mutta niistä puuttuu lähde

Määritä verkkotunnusten välinen seuranta

GA4:n avulla voit määrittää verkkotunnusten välisen seurannan tilisi järjestelmänvalvoja-osiossa. Tämä antaa Google Ads -kampanjan kaltaisista lähteistä tulevan liikenteen säilyttää lähteensä siirryttäessä verkkosivustoltasi Phorestin Nettiajanvaraus-alustaan.

Ohjeet tästä Google artikkelista:

1. Kohdassa Admin > Data collection and modification, klikkaa Data streams.
  2. Klikkaa Web, sitten klikkaa web data stream.
  3. Kohdassa web stream details, klikkaa Configure tag settings.
  4. Settings-osiossa, klikkaa Configure your domains.
  5. Jos käytät samaa Google-tagia eri verkkotunnuksissa, ne tunnistetaan automaattisesti ja näkyvät Suggestion-osiossa. Hyväksy suositus klikkaamalla Add.
    Jos haluat lisätä verkkotunnuksen manuaalisesti, klikkaa Include domains that match the following condition kohdassa Add condition:
    - Valitse hakutyyppi.
    - Kirjoita Domain-kohtaan sen verkkotunnuksen tunniste, jonka haluat yhdistää (esim. esimerkki.fi).
    - Lisää jokainen verkkotunnus, jonka haluat sisällyttää verkkotunnusten väliseen mittaukseen.
  6. Paina Save.

Sen pitäisi näyttää suunnilleen tältä, kun se on valmis:

Jotkut Phorest-asiakkaat käyttävät kelluvaa Varaa nyt -painiketta tai päättävät upottaa Phorest-nettiajanvarauksen verkkosivustonsa iframe-kehykseen, jotta se näyttää olevan osa heidän verkkosivustoaan.

Vaikka molemmat näistä vaihtoehdoista toimivat, asiakkaat voivat varata aikoja ja analytiikka suoritetaan, et voi nähdä, mistä liikenne tulee. Jotta tämä tapahtuisi, vierailijoiden on mentävä verkkosivustollesi ja sitten Phorest nettiajanvaraus -palveluun.

Suosittelemme yksinkertaisesti linkittämään nettiajanvaraukseen painikkeella tai linkillä verkkosivustoltasi Phorest-varaussivuillesi.