Phorest ei aukea tietokoneen viimeisimmän päivityksen jälkeen (macOS Ventura)

Tämä artikkeli kertoo, mitä tehdä jos sinulla on ongelmia Phorestin käynnistämisessä sen jälkeen, kun olet lähiaikoina päivittänyt koneesi macOS Ventura-järjestelmään.

Applen lokakuussa tekemän käyttöjärjestelmäpäivityksen (macOS Ventura) jälkeen saatat kohdata ongelmia Phorestin käynnistämisessä.

Ongelman ratkaisemiseksi:

Ensin Sulje Phorest (jos se on auki)

Sitten klikkaa Apple menu ikonia, joka sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa, jonka jälkeen voit klikata Järjestelmän asetukset

Kun olet järjestelmän asetuksissa, mene Yksityisyys & Turvallisuus > Sovellusten hallinta > Phorest, sitten ota asetus käyttöön (katso kuva).

Kun tämä asetus on päällä, avaa Phorest.