Mitä tarkoittaa raporttien hallintapaneeli ja kuinka sitä käytetään?

Raporttien hallintapaneeli tarjoaa nopean ja luotettavan yleiskatsauksen yrityksestäsi, sekä johdonmukaiset tiedot kaikista raporteista.

Täällä näet runsaasti dataa sisältäviä visualisointeja ja taulukoita, eri aikajaksojen välisiä vertailuja, ja voit luoda ilmoituksia, jotka tarjoavat hyödyllistä kokonaisvaltaista käsitystä yrityksestäsi. Tämän avulla voit käyttää tietoja ennakoivasti yrityksesi hallintaan.

Aloittaaksesi:

Phorest-järjestelmässä (tietokone)

Mene Hallinta > Raportit

Valitse Tietoja-osion alapuolelta mitä hallintapaneelia tai raporttia tahdot katsoa

Phorest Go-sovelluksessa

Avaa Menu pyyhkäisemällä näyttöä vasemmasta kulmasta oikealle ja paina Tietoja

PhorestTietoja

Jos et näe Tietoja-osiota Phorest Go-sovelluksessa, tarkistathan App Storesta että sinulla on viimeisin versio Phorestista

Katselu koko näytöllä

Kun tarkastelet hallintapaneelia tai raporttia, voit vaihtaa näkymän kattamaan koko ruudun painamalla Koko näytön näkymä-painiketta.

Voit poistua koko näytön näkymästä klikkaamalla samalla alueella sijaitsevaa Sulje koko näytön näkymä-painiketta.

Suodattimien käyttö

Käytä Päivämäärä vaihtoehtoa suodattaaksesi raporttisi. Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorest-järjestelmässä, voit myös käyttää Toimipisteen nimi vaihtoehtoa suodattaaksesi tietoja yhdeltä tai useammalta liikkeeltä.

Kun olet asettanut suodattimet, paina Päivitä-painiketta.

Kaikkien sivuliikkeiden valinnan poistaminen antaa kokonaisvaltaisen yritystoimintaraportin.

Aikajaksojen väliset vertailut

Jotkut raportit sisältävät vertailutietoja.

Nämä vertailut perustuvat asettamaasi Päivämäärä-suodattimeen, ja niitä verrataan vastaavaan ajanjaksoon jotka edelsivät valitsemaasi päivämäärää.

Jos esimerkiksi asetat Päivämäärä-suodattimeksi Tämä kuukausi, verrataan tätä kuukautta viime kuuhun.

Jos asetat Päivämäärä-suodattimeksi Viimeiset 90 päivää, vertailut tehdään niiden 90 päivän perusteella jotka edelsivät viimeisiä 90 päivää.

Jos asetat Päivämäärä-suodattimen tietylle mukautetulle ajanjaksolle, vertailut tehdään samaan määrään välittömästi edeltäneitä päiviä (esim. mukautettua ajanjaksoa 10.-13. syyskuuta (4 päivää) verrattaisiin päiviin 6.-9. syyskuuta).

Raporttien selitykset (työkaluvinkit)

Jokainen raportti sisältää työkaluvinkki-kuvakkeen mceclip2.png. Vie hiiren osoitin sen päälle saadaksesi lisätietoja yksittäisestä raportista.

Yksityiskohtaisemman näkemyksen saaminen tiedoista

Voit klikata suurinta osaa tietopisteistä saadaksesi kokonaisvaltaisen erittelyn datasta.

Jotkut tiedot voidaan jakaa laajaan taulukkonäkymään:

Klikkaamalla tietopistettä valittavaksi saattaa tulla erilaisia vaihtoehtoja kohdan Hallintapaneelit alapuolella (esim. Henkilöstön suorite, Palvelumyynnit). Valitsemalla tämän, sivulle avautuu laaja hallintapaneeli, joka keskittyy valitsemaasi tietopisteeseen:

Arkistoidut henkilöstön jäsenet

Arkistoitujen henkilöstön jäsenten rahalliset kokonaissummat lasketaan edelleen jokaisessa raportissa, mutta ne eivät kuitenkaan näy henkilöstön erittelyraporteissa, vaan ne näkyvät mceclip1.png -symbolina Myyntitapahtumaraportissa

Henkilöstön jäsenen poistaminen arkistosta saa heidät näkyviin näissä raporteissa.

Raporttien ja yleiskatsausten lataaminen/vieminen

Voit ladata yksittäisiä raportteja tai ladata kaikki raportit yleiskatsauksesta klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä > Lataa

Tai klikkaamalla Lataa-painiketta tarkastellessasi raporttien erittelyä.

Yleiskatsausraportin lähettämisen ajoittaminen (sähköposti)

Voit ajoittaa yleiskatsausraportin lähettämisen sinulle tai henkilöstöllesi toistuvasti sähköpostitse.

Tehdäksesi tämän, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitse Ajoita toimitus.

Aloita antamalla raportille Aikataulun nimi. Tämä tulee olemaan sähköpostin aihe ja liitteenä olevan tiedoston nimi.

Valitse sitten kuinka usein haluat saada tämän sähköpostin kohdasta Toistuvuus. Lisää ne sähköpostiosoitteet, joihin haluat viestin menevän, ja paina Enter jokaisen sähköpostin välillä.

Lopuksi, valitse tiedoston muoto (PDF, CSV tai PNG).

Siirry Suodattimet-välilehdelle ja tarkista, että suodattimet on asetettu haluamallasi tavalla.

Esimerkiksi jos haluaisit saada sähköpostin joka kuun 1. päivänä, jossa on tiedot edellisen kuukauden tuloksista: ajoita Toistuminen kuukausittain 1. päivälle ja aseta päivämääräsuodattimeksi Edellinen kuukausi.

Siirry seuraavaksi Lisäasetukset-välilehdelle ja aseta Mukautettu viesti. Tämä viesti sisällytetään lähetettävän sähköpostin tekstiosaan. Jos ajoitat tämän sähköpostin lähettämisen tiimillesi, voit lisätä tietoja liitteenä olevista asioista.

Käytä lopuksi Testaa nyt-painiketta lähettääksesi itsellesi esikatselun sähköpostista. Sähköpostin lähettäjä on noreply@lookermail.com

Sähköpostiviesti (esimerkki):

Hälytysten luominen sähköpostitse tietyille kohteille

Jokaisen raportin kohdalla voit ajoittaa sähköposti-ilmoitukset lähetettäväksi, kun tietty tavoite on saavutettu.

Voit tehdä tämän viemällä hiiren raportin päälle ja napsauttamalla kellokuvaketta

Anna seuraavaksi hälytykselle nimi, aseta Ehto jonka on täytyttävä ilmoituksen laukeamiseksi, lisää sähköpostiosoitteet joihin ilmoitus lähetetään, ja valitse lopuksi kohdasta Taajuus kuinka usein järjestelmän tulee tarkistaa, onko Ehto täyttynyt. Lopuksi paina Tallenna hälytys

Kun ehto täyttyy, saat alla olevan kaltaisen sähköpostin. Sähköposti tulee osoitteesta noreply@lookeremail.com

Sähköpostiviesti (esimerkki):

Olemassa olevien ilmoitusten tarkasteleminen ja muokkaaminen/poistaminen

Näet mihin raportteihin on määritetty ilmoitukset viemällä hiiren osoittimen tietyn raportin päälle. Jos kellon päällä on numeroilmoitus, se kertoo kuinka monta ilmoitusta kyseisellä raportilla on.

Jos haluat muokata, luoda kopion, tai poistaa ilmoituksen, klikkaa kelloa > klikkaa kolmea pistettä jotka ovat ilmoituksen vieressä, jonka jälkeen voit valita mitä haluat tehdä.