Mitä maksuja PhorestPay-maksupäätteeseen kuuluu?

Tämä artikkeli kertoo PhorestPay-maksupäätteeseen liittyvistä maksuista.

Maksupäätteen kiinteä maksu on 1.39% ilman ylimääräisiä kuluja.

Saat joka kuukausi laskun, jossa ilmoitetaan edellisen kuukauden kokonaismaksut + ALV. Pääset tarkastelemaan näitä laskuja Phorest-järjestelmässäsi menemällä Hallinta > PhorestPay > Katso Laskuja.

Voit myös mennä Hallinta > PhorestPay ja klikata Lataa CSV maksun vierestä saadaksesi erittelyn maksutapahtumista ja niihin liittyvistä maksuista. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.