Kuinka henkilökunta saa Varaa Nyt painikkeen heidän Instagram tilille?

Tämä artikkeli kertoo miten yksittäiset henkilökunnan jäsenet voivat lisätä Varaa Nyt painikkeen Instagram tiliinsä joka vie Phorest verkko ajanvaraukseen.

Instagram Business Tili Vaaditaan

Jos haluat Varaa Nyt painikkeen Instagram profiiliisi, sinulla täytyy olla Instagram Yritystili. Lisää tietoa siitä saat, klikkaamalla tästä.

Aloittaaksesi avaa Instagram profiilisi ja mene Muokkaa Profiillia > Toimintopainike > Varaa Nyt.

Valitse Phorest Salon Software kumppaniksi.

Sitten kirjaudu Phorestiin käytämällä samoja tunnuksia kun kirjautuessa Phorest Go palveluun.

Käyttöoikeus Vaaditaan

Jotta voit yhdistää Phorest nettiajanvarauksen Facebookiin ja Instagramiin, henkilöstön jäsenellä on oltava pääsy Hallinta > Asetukset. Lisätietoja henkilökunnan Käyttöoikeuksien määrittämisestä, klikkaa tästä ohjeeseen. Pääsy Hallinta > Asetukset kohtaan vaaditaan vain alkuasennuksessa ja se voidaan halutessa poistaa myöhemmin henkilöstön jäseneltä.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse Jatka Instagram profiili nimesi, sitten valitse Jatka uudestaan viimeistelläksesi ominaisuus.

Varaa Nyt painike on nyt esillä Instagram tililläsi.