Mitä ovat Ennakkomaksut ja miten ne toimivat?

Talletukset mahdollistavat, että voit ottaa ajanvarauksesta ennakkomaksun henkilökohtaisesti tai puhelimitse PhorestPay palvelun kautta.

Ensimmäiset Askeleet: PhorestPay & Phorest Viimeisin Versio Vaaditaan

Ennen kuin voit aloittaa Ennakkomaksujen käytön sinulla pitää olla PhorestPay tili. Jos et ole vielä luonut tiliä, mene Hallinta > PhorestPay aloittaaksesi tilin luomisen tai klikkaa tästä ohjeeseen miten se tehdään.

Tarvitset myös viimeisimmän version Phorestista, jonka voit ladata täältä.

Video Ohje Englanniksi

Askel Askeleelta Ohje

Miten Se Toimii?

Ota ajanvaraus ennakkomaksu käyttöön klikkaamalla Talletus vaihtoehdot painiketta kun luot/muokkaat ajanvarausta.

Seuraavaksi valitse haluatko lisätä summa vai prosentti määrän, sitten syötä Talletus Summa

Huomio: Ennakkomaksun summan on oltava suurempi kuin minimi ennakkomaksu summan joka näkyy näytön alhaalla.

Jos ajanvarauksessa on useita palveluja, ennakkomaksu jaetaan suhteellisesti palveluiden kesken ajanvarauksessa.

Syötä seuraavaksi asiakkaan korttitiedot ja valitse tallennetaanko asiakkaan korttitiedot heidän asiakasprofiiliin jota voi käyttää Cardless Checkout maksutapana ajanvarauksen maksamiseen.

Huomio: Jotta voit laskuttaa ajanvarauksesta johon asiakas ei saapunut paikalle, sinun täytyy tallentaa korttitiedot kun kun teet Talletuksen. Jos sinun täytyy poistaa asiakkaan tallennettuja korttitietoja klikkaa tästä ohjeeseen miten se tehdään.

Kun olet valmis klikkaa Suorita Maksu painiketta viimeistelläksesi ennakkomaksun lisäämisen ajanvaraukseen.

Ajanvaraus näyttää nyt ennakkomaksun jälkeen maksettavan summan ja näyttää valintamerkin tiedoksi siitä, että ennakkomaksu on maksettu.

Ajanvaraus näyttää myös $ kuvakkeen merkiksi siitä, että ennakkomaksu on maksettu.

Ennakkomaksun Palautus

Ennakkomaksu palautetaan jos ajanvaraus perutaan. Ennakkomaksun palautuksessa voi kestää 5-10 arkipäivää ennen kuin se näkyy asiakkaan pankkitilillä.

Voit myös pitää ennakkomaksun tai veloittaa Peruutus Maksun jos peruutus on tehty myöhässä. Tästä lisää tietoa saat klikkaamalla tästä.

Saako Asiakkaani Kuitin Sähköpostiin?

Asiakas saa ennakkomaksusta kuitin sähköpostiosoitteeseen jonka olet tallentanut heidän Asiakaskorttiin. Sähköposti kuitissa mainitaan, että asiakkaalta voidaan veloittaa ajanvarauksessa jäljellä oleva ajanvaraus summa jos hän ei noudata peruutus ehtojasi.

Jos haluat tulostaa paperisen kuitin, voit tehdä sen menemällä Hallinta > Kassa > Klikkaa ostotapahtumaa > Sitten klikkaa Kuitti

Voinko ottaa Ennakkomaksuja Phorest Go palvelussa?

Tällähetkellä Ennakkomaksu ominaisuus ei ole saatavilla Phorest Go palvelussa.