Mikä on raporttien yleiskatsaus ja miten se toimii?

Tämä artikkeli näyttää, miten käytät raporttien yleiskatsausta.

Video opas (englanniksi):

Vaiheittainen opas

Pääset raporttien yleiskatsaukseen menemällä Phorestissa kohtaa Hallinta > Raportit > Yleiskatsaus

Suodattimien käyttö

Käytä päivämäärää suodattaaksesi raportteja. Jos sinulla on useita toimipisteitä, voit myös käyttää Toimipistettä suodattaaksesi tietoja yhdeltä tai useammalta liikkeeltä.

Kun olet asettanut suodattimet, päivitä raportit klikkaamalla päivitä-painiketta.

Filter Health Check Dash.gif

Miten saat lisätietoa kustakin raportista (työkaluvinkit)

Saat lisätietoja tietystä raportista viemällä hiiren tietopainikkeen mceclip1.png päälle.

Hover Over Tooltip.gif

Raporttien lataaminen/vieminen

Voit ladata tiedot yhdestä raportista tai kaikki raportit yleiskatsauksesta. Latauksen tiedot perustuvat yleiskatsaukseen asettamiisi suodattimiin.

Yhden raportit lataaminen

Voit ladata yksittäisen raportin viemällä hiiren raportin päälle ja klikkaamalla 3 pistettä > Lataa tiedot > Valitse ladattava tiedostomuoto > Lataa.

Download Individual Report.gif

Kaikkien raporttien lataaminen yleiskatsauksesta

Voit ladata kaikki yleiskatsauksen raportit kerralla klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa 3 pistettä > Lataa tiedot > Valitse ladattava tiedostomuoto > Lataa.

Download all Reports.gif

Tämä vie kaikki raportit .zip-tiedostoon, jonka voit purkaa latauksen jälkeen.

Yleiskatsausraportin toimitus sähköpostiin

Voit ajoittaa yleiskatsausraportin lähetettäväksi sinulle toistuvasti sähköpostitse.

Voit tehdä tämän klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa 3 pistettä ja valitsemalla ajoita toimitus.

Aloita antamalla raportille nimi. Tämä on myös sähköpostin aihe ja tiedoston nimi.

Rename Report.gif

Valitse seuraavaksi, kuinka usein haluat saada tämän sähköpostin toistuvuus -asetuksissa. Kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteet, joihin haluat lähettää raportin ja valitse tiedostomuoto, jossa haluat saada raportin.

Tarkista seuraavaksi suodattimet välilehdellä, että suodattimet on asetettu haluamallasi tavalla.

Esimerkiksi, jos haluat saada sähköpostin joka kuukauden ensimmäisenä päivänä, missä kerrottiin viime kuukauden tiedoista; Ajoita toistuminen kuukausittain ensimmäiseksi päiväksi ja aseta päivämäärän suodattimeen edellinen kuukausi.

Aseta seuraavaksi lisäasetuksista mukautettu viesti. Tämä viesti sisällytetään lähetettävän sähköpostin tekstiosaan. Jos ajoitat tämän sähköpostin tiimillesi, voit esimerkiksi lisätä tietoja liitteenä olevista asioista.

Käytä lopuksi testaa nyt -painiketta lähettääksesi itsellesi sähköpostin esikatselu. Sähköpostin lähettäjä on noreply@lookermail.com.

Malli sähköposti

Ilmoitusten luominen sähköpostitse tietyille kohteille

Voit ajoittaa jokaisen yleiskatsauksen raportin kanssa sähköpostin lähetettäväksi, kun tietty tavoite on saavutettu.

Voit tehdä tämän viemällä hiiren raportin päälle ja klikkaamalla kellokuvaketta.

Anna sitten hälytykselle nimi ja aseta ehto, jonka on täytyttävä hälytyksen aktivoitumiseksi. Tämän jälkeen kirjoita sähköpostiosoitteet, joihin se lähetetään, ja valitse taajuus kuinka usein järjestelmä tarkistaa ehdon täyttymisen.

Alert Settings.gif

Kun ehto täyttyy, saat alla olevan kaltaisen sähköpostin. Sähköposti tulee osoitteesta noreply@lookermail.com

Malli sähköposti

Olemassa olevien hälytysten tarkasteleminen ja muokkaaminen/poistaminen

Näet ne raportit, jossa on hälytykset määritetty, viemällä hiiren tietyn raportin päälle. Jos kellon päällä on numeroilmoitus, kyseiselle raportille on tällä hetkellä asetettu hälytys.

Jos haluat muokata, kopioida tai poistaa ilmoituksen, klikkaa kelloa > klikkaa 3 pistettä hälytyksen vieressä ja valitse mitä haluat tehdä.

Delete an Alert.gif