Miten poistan Tuotemerkin joka löytyy kaksi kertaa tuoteluottelosta?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit korjata varasto/inventaario listaa kun huomaat, että samaa tuotemerkkiä on listalla kaksi kertaa.

Mene Hallinta > Varasto, sitten klikkaa Merkki valikkoa ja valitse tuotemerkki kopioista toinen.

Poistaakseen ylimääräinen Merkki, tuotteita täytyy muokata ja siirtää toiseen Tuotemerkkiin joten on helpompaa valita Merkki jossa on vähemmän tuotteita

Huomio: Jos sinulla on useita toimipisteitä Phorestissa, mene Hallinta > Ketjunhakemisto > Tuotteet ja tee tämä prosessi siellä. Varmista myös, että olet valinnut Näytä myös liikkeissä luodut tuotteet valintoruudun.

Esimerkissä alhaalla, näkyy listalla kaksi L'Oreal merkkiä joista haluamme poistaa toisen.

Korjaa tämä menemällä toiseen Merkeistä, mieluiten se jossa on vähemmän tuotteita, sitten muokkaa tuotteita ja vaihda Merkkiä.

Toista tämä vaihe jokaiseen tuotteeseen listalla ja sitten mene Hallinta > Varasto ja lista pitäisi olla nyt päivitetty, eikä ylimääräistä tuotemerkkiä löytyä.

Video ohje Englanniksi: