Kuinka lisään henkilöstön jäsenelle profiilikuvan?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä profiilikuvan henkilöstön jäsenelle, joka tulee näkyviin heidän sarakkeen yläosaan Phorestissa sekä nettiajanvarauksessa.

Mene Hallinta > Henkilöstö, sitten klikkaa henkilöstön jäsenen nimeä avataksesi heidän henkilöstöprofiilinsa.

Seuraavaksi, klikkaa + Lisää kuva ladataksesi profiilikuvan tietokoneeltasi.

Profiilikuva tulee näkyviin Phorestin Ajanvaraussivun yläkulmaan.

Kuva tulee myös näkyviin nettiajanvaraukseen sekä Tiimimme-osioon Salongin Brändätyssä sovelluksessa.