Mistä löydän linkin Salongin Brändätyn Sovelluksen lataamiseen ja mainostamiseen?

Tämä artikkeli kertoo mistä löydät latauslinkin Salongin Brändättyyn Sovellukseen (iOS & Android) jota voit käyttää markkinointi kampanjoissa tai jakaa asiakkaille sosiaalisessa mediassa.

Huomio: Tämä linkki on saatavilla vain jos sinulla on Brändätty Sovellus. Jos sinulla ei ole vielä brändättyä sovellusta, ota yhteyttä tiimiimme tuki@phorest.com saadaksesi lisätietoja kuinka ottaa se käyttöön.

Lisää linkki Markkinointi kampanjaan

Tekstiviesti Kampanja

Lisätäksesi tekstiviesti kampanjaasi linkki joka vie sovellukseesi, klikkaa Linkki painiketta, sitten valitse Linkin tyyppi valikosta Brändätty Sovellus ja klikkaa Lisää.

Image 28.1.2023 at 18.50.jpeg

Saadaksesi lisää tietoa tekstiviesti kampanjoiden lähettämisestä, tutustu tähän ohjeeseen.

Sähköposti Kampanja

Voit lisätä Kuvan tai Painikkeen sähköposti kampanjaan, sitten klikkaa Linkki osiota ja valitse Brändätty Sovellus

Voit myös käyttää meidän valmista brändätty sovellus viestipohjaa, jonka löydät menemällä Kirjoita sähköposti > Nettiajanvaraus > Sovelluksen julkistaminen, tekstiin on jo valmiiksi liitetty linkit.

Image 28.1.2023 at 18.52.jpeg

Saadaksesi lisää tietoa sähköposti kampanjoiden lähettämisestä, tutustu tähän ohjeeseen.

Jaa latauslinkki sosiaalisen median alustoille

Jakaaksesi suoran linkin sovellukseesi, mene Hallinta > Asetukset > Brändätty sovellus > Markkinointi, sitten klikkaa Kopio painiketta Sovelluksen linkki kohdasta.

Tämä linkki vie sivulle joka sisältää latauslinkin sekä iOS ja Android versioille Brändättyyn Sovellukseen.