Miten tarkastelen peruutetun, poistetun tai toiseen päivään siirretyn ajanvarauksen tapahtumahistoriaa?

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit tarkastella mitä muutoksia ajanvaraukseen on tehty sen jälkeen, kun ajanvaraus on jo peruutettu, poistettu tai siirretty toiselle päivälle.

Mene Ajanvaraukset-sivulle ja siirry päivämäärään, jolloin ajanvarauksen olisi pitänyt olla.

Jos et ole varma milloin ajanvarauksen olisi pitänyt olla, voit käyttää apuna Poistetut ajanvaraukset -raporttia tai No show ja peruutukset -raporttia

Tuplaklikkaa tyhjää kohtaa missä tahansa henkilöstösarakkeessa, niin kuin olisit luomassa ajanvarausta.

Etsi ja valitse asiakas. Klikkaa sitten ennen palvelun valitsemista Lisää-painiketta ja klikkaa Jälki nähdäksesi listauksen muutoksista kyseisen asiakkaan tapaamisiin kyseisenä päivänä.

Näet nyt asiakkaan tapahtumahistorian ja muutokset mitä ajanvarauksiin on tehty.

Videoesimerkki tapahtumahistorian näkemisestä

Raportointi peruutetuista ja poistetuista varauksista

Voit myös käyttää seuraavia raportteja luodaksesi täydellisen luettelon peruutetuista tai poistetuista tapaamisista tietyllä ajanjaksolla: