Kuinka käytän lahjakorttia maksutapahtumassa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit käyttää yhtä ja useampaa lahjakorttia maksutapahtumassa.

Maksaminen yhdellä lahjakortilla

Kun olet Osto-näytöllä ja suoritat maksua, klikkaa Lahjakortti-maksutapaa lisätäksesi lahjakortin maksutapahtumaan.

Tämän jälkeen sinua pyydetään valitsemaan lahjakortti. Voit syöttää lahjakortin numeron, skannata lahjakortin viivakoodin, tai etsiä kortin manuaalisesti järjestelmästä painamalla Etsi-painiketta.

Näyttökuva 2023-10-18 130523.png

Jos syötät lahjakortin numeron tai skannaat viivakoodin, saat ilmoituksen lahjakortin löytymisestä ja siinä olevasta arvosta.

Paina Seuraava lisätäksesi lahjakortin maksutavaksi.

Näyttökuva 2023-10-18 130833.png

Lopuksi valitse vielä, kuinka iso summa lahjakortista käytetään. Järjestelmä käyttää automaattisesti lahjakortin summan niin, että se kattaa oston summan tai niin, että lahjakortti käytetään kokonaan.

Voit muuttaa summan haluamaksesi muokkaamalla Summa-kenttää.

Näyttökuva 2023-10-18 131146.png

Kun olet tyytyväinen lahjakortilta käytettävään summaan, paina OK.

Tämän jälkeen summa siirtyy Lahjakortti-maksutavan kohdalle. Käsitelläksesi maksun, paina Maksa.

Näyttökuva 2023-10-18 131558.png

Maksaminen usealla lahjakortilla

Voit käyttää toista lahjakorttia samassa maksutapahtumassa klikkaamalla Lahjakortti-kohdassa olevaa pudotusvalikon nuolta (se on näkyvissä vain, jos ainakin yksi lahjakortti on jo lisätty). Klikkaa sitten Uusi ja toista samat vaiheet kuin aiempaa lahjakorttia lisätessä.

Videoesimerkki (englanniksi)