Kuinka otan käyttöön henkilökunnan PIN-koodin iPadissa?

Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka voit asettaa iPadin Phorest Go -sovelluksen vaatimaan PIN-koodia kun he käyttävät Phorest Go:ta iPadilla.

Vain Apple iPad

Tämä ominaisuus on vain iPadille, eikä se toimi muilla tableteilla tai älypuhelimilla.

Mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit > PIN-koodit, sitten aseta Vaadi PIN-koodi iPadillä asetus Kyllä kohtaan, ja lopuksi klikkaa Tallenna.

Seuraavaksi, kirjaudu sisään Phorest Go palveluun iPadilla.

Voit halutessasi käyttää omia Phorest Go -tunnuksiasi, mutta suosittelemme luomaan Henkilöstö-osioon uudet tunnukset nimellä iPad ja laittamaan siihen täydet käyttöoikeudet Phorest Go -sovelluksessa. On paras antaa iPad-käyttäjälle täysi pääsy, koska jokaisen henkilön varsinainen pääsyoikeus määräytyy heidän omien käyttöoikeuksiensa mukaan, kun he käyttävät omia PIN-koodejaan. Saadaksesi lisää tietoa uuden henkilön luomisesta Henkilöstöön, tutustu tähän artikkeliin.

Sen jälkeen kun olet kirjautunut Phorest Go -sovellukseen iPadillasi, sinua pyydetään syöttämään  PIN-koodi (jonka voi asettaa henkilöstölle tietokoneella kohdassa Hallinta > Henkilöstö).

Jos sinun tarvitsee 'kirjautua ulos' profiilistasi kun olet lopettanut iPadin käytön, klikkaa iPadin virtapainiketta lukitaksesi näytön. Seuraavan kerran, kun joku avaa iPadin heidän täytyy syöttää heidän oma PIN-koodinsa.

Lisää informaatiota koskien Käyttöoikeuksia, klikkaa tästä.