Kuinka asetan provisio systeemin henkilöstön jäsenelle?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä provisio systeemiin henkilöstön jäsenelle tai muuttaa heidän olemassa olevaa provisio systeemiä.

Ensimmäiset askeleet!

Ennen kuin lisäät provisio systeemin henkilöstön jäsenen profiiliin, sinun täytyy luoda ensin provisio systeemi. Jos et ole vielä luonut provisio systeemiä, klikkaa tästä ohjeeseen miten se tehdään.

Mene Hallinta > Henkilöstö ja klikkaa haluamasi henkilöstön jäsenen nimeä avataksesi heidän Työntekijä Profiili.

Kun olet heidän Työntekijä Profiili sivulla, klikkaa sivuvalikosta Asetukset, sitten valitse haluamasi provisio systeemi kohdasta Provisio ja klikkaa Tallenna

Huomio: Provisio raportointi toimii takautuvasti eli jos olet unohtanut lisätä provisio systeemin henkilöstön jäsenelle jossain vaiheessa niin sinun ei tarvitse huolehtia. Jos lisäät provisio systeemin ja luot sitten provisio raportteja menneeltä ajanjaksolta, työntekijän provisio lasketaan sen provisio systeemin mukaan, mikä henkilöstön jäsenelle on asetettu sillä hetkellä.