Kuinka kopion ja liitän tietoa Phorestiin?

Et voi klikata hiiren oikeanpuoleista painiketta kopioidaksesi ja liittääksesi tietoa Phorestiin niin kuin voisit tehdä muissa sovelluksissa mutta voit tehdä kopioimisen ja liittämisen tietokoneesi pikanäppäimillä. Tämä artikkeli kertoo miten se tehdään.

Aloita klikkaamalla ja vetämällä hiiri tekstin yli, korostaaksesi teksti.

Kun teksti on korostettu, paina seuraavia näppäimiä tietokoneestasi kopiodaksesi teksti:

Windows Tietokoneella: Pidä Control näppäintä painettuna, sitten paina C
  Apple Mac Tietokoneella: Pidä Command näppäintä painettuna, sitten paina C

Tämä toiminto kopio tekstin. Nyt liitä se Phorestiin.

Klikkaa teksti aluetta Phorestissa johon haluat liittää kopioidun tekstin. Sitten liitä se:

Windows Tietokoneella: Pidä Control näppäintä painettuna, sitten paina V
  Apple Mac Tietokoneella: Pidä Command näppäintä painettuna, sitten paina V

Tämä tapa voi olla hyödyllinen jos kopioit tietoa toisesta lähteestä, esimerkiksi, yrityksesi verkkosivuilta tai sosiaalisen median sivuilta tietoa tekstiviesti tai sähköposti kampanjaan. Toinen esimerkki on jos kopiot henkilöstön jäsenien tietoja heidän kuvaukseen Brändätyssä sovelluksessa.

Jos haluat oppia lisää näistä aihealueista tutustu näihin:

Kuinka luon ja lähetän tekstiviesti kampanjan?

Kuinka luon ja lähetän sähköposti kampanjan?

Kuinka lisätä henkilöstön kuvaus brändättyyn sovellukseen?