Miten annan työntekijälle oikeuden luoda Lisenssiavain?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muuttaa pääsyoikeuksiasi ja antaa työntekijällesi oikeuden luoda lisenssiavain.

Huom. Jos haluat vain luoda Lisenssiavaimen henkilöstön jäsenelle sen sijaan, että antaisit itse henkilölle oikeuden luoda lisenssiavaimia, napsauta tästä lukeaksesi oppaamme lisenssiavainten luomiseen.

Valitse Hallinta > Pääsyoikeudet ja valitse avattavasta Pääsyoikeustasot-valikosta henkilöstön jäsenen pääsyoikeustaso.

Hyödyllinen vinkki!

Jos et ole varma, mikä Pääsyoikeustaso on määritetty tietylle työntekijälle, siirry kohtaan Hallinta > Henkilökunta ja napsauta työntekijän nimeä kerran. Henkilön Pääsyoikeustaso näkyy hänen pääprofiilisivulla.

Kun olet valinnut oikean Pääsyoikeustason, laajenna Hallinta-osio napsauttamalla > -kuvaketta ja vieritä sitten alaspäin löytääksesi Lisenssiavaimet-vaihtoehdon.

Vaihtoehtoisesti voit aloittaa kirjoittamalla 'lisenssiavaimet' näytön yläreunan Hakupalkkiin. Näin asetus löytyy nopeasti.

Kun olet löytänyt lisenssiavaimet-kohdan, rastita sen vieressä oleva ruutu ja napsauta lopuksi Tallenna.

Access search FI.png

Jokaisella tämän Pääsyoikeustason omaavalla henkilökunnan jäsenellä on nyt oikeus luoda Lisenssiavain.