Kuinka otan käyttöön Oma Suorite-ominaisuuden henkilökunnan jäsenelle Phorest Go:ssa?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit antaa henkilöstön jäsenelle oikeudet Oma Suorite-ominaisuuteen Phorest Go:ssa.

Ennen kuin luet artikkelin

Varmista asetuksistasi, että Oma Suorite-ominaisuus on käytössä. Klikkaa tästä päästäksesi oppaaseen tämän tekemisestä.

Mene Hallinta > Oikeudet ja käytä Käyttöoikeustaso-pudotusvalikkoa valitaksesi mille profiilille haluat antaa pääsyn Oma Suoritteeseen.

Access FI.png

Hyödyllinen vinkki!

Mikäli et ole varma siitä, mikä Käyttöoikeustaso on annettu tietylle henkilöstön jäsenelle, mene Hallinta > Henkilökunta ja Klikkaa kerran jäsenen nimeä. Heidän Käyttöoikeustasonsa näkyy heidän profiilinsa sivulla.

Staff access FI.png

Kun olet valinnut olennaisen Käyttöoikeustason pudotusvalikosta, kirjoita Oma Suorite ylhäällä olevaan Etsi-kenttään tai laajenna Phorest Go (Mobiili) osiota, valitse Oma Suoritteen vieressä oleva ruutu ja klikkaa Tallenna.