Kuinka vaihdan/palautan Phorest Go -salasanani?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka vaihdat/palautat Phorest Go iOS/Android -mobiilisovelluksen salasanasi, jos olet unohtanut sen.

Jos olet unohtanut Phorest Go-salasanasi, on sen vaihtaminen todella helppoa! Avaa Phorest tietokonella ja mene kohtaan Hallinta > Henkilöstö > napsauta nimeäsi kerran henkilöstön jäsenten listasta.

Kun olet henkilöstöprofiilissasi, muokkaa Salasana-kenttää sivun alaosassa vaihtaaksesi salasanasi, ja napsauta Tallenna. Voit nyt kirjautua Phorest Go-sovellukseen mobiililaitteellasi uutta salasanaa käyttäen.

Huom: Henkilöstöprofiilisi Sähköposti on sama sähköpostiosoite, jota käytetään Phorest Go-sovellukseen kirjautumiseen. Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteen, jota käytät Phorest Gossa, vaihda yksinkertaisesti haluamasi sähköposti profiilisi Sähköposti-kenttään ja napsauta Tallenna.

FI - staff change password.png