Kuinka vaihdan tai palautan Phorest Go -salasanani?

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit vaihtaa tai palauttaa Phorest Go -mobiilisovelluksen salasanasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit vaihtaa jo olemassa olevan Phorest Go -salasanasi. Jos et ole vielä määrittänyt Phorest Go -tiliäsi/-kirjautumistunnustasi, katso tämä ohje

Unohdin salasanani -linkin käyttö (Phorest Go 2.0)

PhorestGo 2.0 vaaditaan

Lataa uusi versio Phorestista, Phorest Go 2.0, älylaitteellesi käyttämällä alla olevia linkkejä, tai hae Phorest Go 2.0 sovelluskaupastasi.

iOS kauppa (iPhone tai iPad)
  Google Play kauppa (Android laite)

Palauta Phorest Go 2.0 -salasanasi painamalla Unohtuiko salasana? ja syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanan vaihtamiseen.

Go 2.0 unohtuiko salasana.jpg

Etkö ole varma, mitä sähköpostia käyttää? Tarkista henkilöstöprofiilisi tietokoneella Phorest-järjestelmässä kohdasta Hallinta > Henkilöstö

Salasanan vaihtaminen Phorest-järjestelmässä

Vaihtaaksesi Phorest Go -salasanasi, avaa Phorest tietokoneella ja mene kohtaan Hallinta > Henkilöstö > klikkaa henkilöstölistasta omaa nimeäsi.

Kun olet henkilöstöprofiilissasi, muokkaa Salasana-kenttää sivun alaosassa vaihtaaksesi salasanasi, ja klikkaa Tallenna

Sinun ei tarvitse tietää vanhaa salasanaasi muokataksesi Salasana-kenttää.

Huomautus: Henkilöstöprofiilissasi oleva sähköpostiosoite on se, jota käytät kirjautuessasi Phorest Go -sovellukseen. Jos haluat muuttaa Phorest Go -sovellukseen käyttämääsi sähköpostiosoitetta, muokkaa profiilisi Sähköposti-kenttää haluamaasi sähköpostiosoitteeseen ja paina Tallenna