Kuinka käytän Henkilökuntaraporttia mittaamaan tiimini suorituskykyä?

This article will show you how to use Phorest reporting to gather information on your team's performance from both an overall revenue and stats perspective.

Mene Hallinta > Raportit ja klikkaa Henkilökunta-välilehteä näytön ylälaidassa.

Reports 1 FI.png

Käytä Aikaväli- ja Henkilökunta-pudotusvalikkoja ylhäällä oikealla suodattaaksesi raporttisi tarpeisiisi.

Reports 2 FI.png

Raportti on jaettu alla oleviin neljään osioon.

Hyppää osioon

Palkkalista

Palkka-osio antaa sinulle erittelyn henkilökunnan Palkkioista, Palkoista, sekä niiden Summasta. Voit käyttää laajennuspainikkeita osioiden kohdalla saadaksesi niistä lisätietoja

Reports 3 FI.png

Tärkeää

Sinun täytyy varmistaa, että Palkkio- ja Henkilökunnan Palkkatiedot ovat valmiina tämän raportoinnin toimimiseksi.

• Klikkaa tästä oppaaseen Palkkion asettamiseksi
  • Klikkaa tästä oppaaseen Henkilökunnan Palkan asettamiseksi

Vuorolistaan merktyt päivät

Täällä näet yhteenvedon henkilöstösi työ- ja vapaapäivistä.

Työpäivät

Ovat kaikki ne päivät, jolloin henkilöstön jäsen teki töitä Henkilöstölistan mukaan. Oletuksena päivittäiset työtunnit jokaiselle henkilökunnan jäsenelle on asetettu 8:aan. Jokainen osapäivä lasketaan prosentteina Normaaleista Päivittäisistä Työtunneista.

Mikäli haluat muokata päivittäisiä oletustunteja, tämä opas sisältää tietoja sen tekemisestä.

Vapaat
Ovat kaikki ne päivät, jolloin Henkilöstölistoilla olevat päivät on merkitty vapaiksi. Se ryhmittelee päiviä tyypin mukaan - Juhlapyhä, Harjoittelu, Sairaspäivä ja Mukautettu.

Reports 4 FI.png

Myynnit

Täällä näet työntekijän tuottaman myynnin määrän eriteltynä osioihin Palvelut, Kurssit, Jälleenmyynti ja niiden Summa.

Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka jokainen osio lasketaan, klikkaa ?-kuvaketta osion yläreunassa. Voit myös saada lisätietoja osa-alueilta klikkaamalla laajennusnuolia.

Reports 5 FI.png

Tilastot

Täällä näet Palveluiden, Kurssien ja Myynnin määrän, jonka jokainen työntekijä on suorittanut annetulla aikavälillä.

Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka jokainen osio lasketaan, klikkaa ?-kuvaketta osion yläreunassa.

Reports 6 FI.png