Phorest-sovellusliittymän käytön aloittaminen

Phorest-sovellusliittymä on sovellusohjelmointirajapinta, se on joukko sääntöjä, joiden avulla ohjelma voi puhua Phorest-sovelluksen kanssa paljastaen Phorest-tiedot ja toiminnot.

Huomaa: Sinun on otettava yhteyttä osoitteeseen support@phorest.com saadaksesi API-käyttöoikeudet.

API: n testaaminen - Vaiheittainen opas

API: n testaamiseksi sinun on asennettava Postman .
https://www.postman.com/

Löydät Phorest Postimies kokoelman kaikki loppupisteet täällä .
https://www.getpostman.com/collections/05a54ef99ac98dd4cbda
Voit tuoda Phorest API -kokoelman Postmaniin valitsemalla Tiedosto -> Tuo -> Tuo linkistä -välilehden.

Phorest Postman -kokoelmassa on joukko muuttujia, jotka haluat määrittää.
Määritä nämä muuttujat napsauttamalla Muokkaa API-kokoelmassa.

Tämä näyttää luettelon muuttujista, jotka voidaan asettaa.
Tärkeimmät asetettavat ovat kolmannen osapuolen api , liike ja sivuliike .

Voit myös asettaa käyttäjänimesi ja salasanasi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella päätepiste- kansiota ja valitsemalla Valtuutus- välilehden. Sovellusliittymä vaatii perustodennuksen, tämä on Phorestin toimittama sovellusliittymän käyttäjänimi ja salasana.

Huomaa: Käyttäjätunnuksessa on aina etuliite `global /` esim. Global/test@test.com .

Testaa asetuksia avaamalla kokoelma ja napsauttamalla päätepisteiden kansiota.
Napsauta Hae oksat ja paina Lähetä .
Vastaus on luettelo haaroista ja haaran tiedot.