Kuinka ajoitan päivän loppuraportin itselleni tekstiviestillä? (Omistajan tekstiviesti)

Vaiheittainen opas

Valitse Hallinta > Raportit

Sitten valitse Katso kaikki raportit näytön yläreunasta.

Valitse seuraavaksi Omistajan tekstiviesti

Valitse Omistajan tekstiviesti kohdasta lähetetäänkö raportti Päivittäin, Viikoittain tai Kuukausittain. Seuraavaksi aseta haluamasi viestin lähetys kellonaika kohtaan Lähetä tekstiviesti tai valitse automaattinen Lähetä tekstiviesti samana päivänä kello 21.55. Lopuksi lisää puhelinnumero johon haluat vastaanottaa raportin kohtaan Omistajan puh.nro.

Kun olet valmis klikkaa Tallenna.

Omistajan tekstiviesti sisältää paljon samankaltaista tietoa kuin Kokonaismyynti raportti.