Henkilöstön sisään- ja uloskirjautumiset raportin yleiskatsaus

Tämä artikkeli tarkastelee, kuinka monta tuntia henkilöstö on kirjattu Phorest-järjestelmään valitulta ajanjaksolta.

Mistä raportti löytyy

Tämä raportti löytyy kohdasta Hallinta > Raportit > Katso kaikki raportit > Henkilöstö

Yläosan ensimmäinen osio näyttää kaikkien henkilökunnan jäsenien sisäänkirjautumisten kokonaismäärä valitulta ajanjaksolta.

Seuraavassa osiossa on erittelyt henkilöstön jäsenistä ja milloin he kirjasivat itsensä sisään ja ulos joka päivä, sekä kokonaisaika yhteensä.

Voit tulostaa raportista paperikopion tai tallentaa sen sähköisesti joko PDF- , HTML- , Excel- tai CSV- muodossa klikkaamalla näytöllä olevista vaihtoehdoista.