Tämä raportti näyttää tietyn ajanjakson parhaat palvelut, jotka tuottivat suurimman tuoton tai voiton riippuen siitä, mikä suodatin on valittu raportin luontihetkellä. Kurssi- / sarja- ja palvelupalkkiot (TreatCard-palkkioina lunastetut palvelut) jätetään laskennan ulkopuolelle.

Vaiheittainen opas

Voit tarkastella tätä raporttia valitsemalla Hallinta > Raportit > Lisäraportit

Valitse sitten: Palvelut > Suosituimmat palvelut , kirjoita sitten sopivat päivämäärät, joille haluat suorittaa raportin, näytettävien palvelujen lukumäärä (tai voit jättää tämän tyhjäksi, jos haluat näyttää oletusarvon 10) ja valitse sitten haluatko suorittaa raportti tulojen tai voittojen mukaan valitsemalla haluamasi valintaruutu alla olevassa 4 kohdassa. Napsauta lopuksi Luo nyt -painiketta suorittaaksesi raportin.

Yleiskatsaus

• Luokka : Tämä on palveluluokka.
  • Kuvaus : Tämä on palvelun kuvaus.
  • Määrä : Tämä on myytyjen palvelujen määrä tiettynä ajanjaksona.
  • Hinta : Tämä on palvelun nykyinen yksikköhinta.
  • Aika (t) : Tämä on summa (tunteina) kaikista tietyn ajanjakson aikana suoritetuista palveluista. Tämä ei ole varsinainen aika, joka vietettiin tapaamisten aikana, vaan arvioitu kesto, joka ilmoitettiin palvelukokoonpanon aikana.
  • Tuotto : Tämä on kaikkien myytyjen palveluiden kokonaisnettomäärä tiettynä ajanjaksona.
  • Voitto : Tämä on kaikkien tiettynä ajanjaksona myytyjen palveluiden kokonaisnettomäärä vähennettynä kokonaiskustannuksilla.

Tässä on huomioitava tärkeä huomio : Phorest ei tällä hetkellä seuraa palvelun kustannusvaihteluita. Voitton laskemiseen käytetyt kustannukset ovat silloin palvelun nykyiset kustannukset laskentahetkellä. Raportissa näkyvä voitto on tällöin tarkka arvio todellisesta luvusta, olettaen, että Palvelujen kustannukset eivät ole muuttuneet liikaa raportin laatimisjakson aikana.