Kuinka lisään henkilöstön palkkatiedot (tuntipalkka ja työtunnit) peruspalkan laskemista varten?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit määrittää henkilöstön jäsenen arvioidut työtunnit ja tuntipalkan heidän profiilistaan.

Valitse Hallinta > Henkilöstö ja valitse sitten haluamasi työntekijä klikkaamalla heidän nimeään.

Henkilöstö - tekijän nimi.png

Klikkaa Asetukset-välilehteä.

Syötä haluamasi tiedot kohtiin Tuntia per päivä (tämän ei tarvitse olla tarkka, vaan keskiarvo riittää) ja Tuntipalkka. Klikkaa lopuksi Tallenna. Näitä tietoja käytetään Henkilöstön peruspalkka -raportin laskemiseen.