Kuinka asetan valokuvagallerian Salon Branded -sovellukseen?

Jos haluat oppia lisää tämänkaltaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Salhor Branded App -kurssillemme Phorest Academy -sivustolla - verkko-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireisille salonki-ammattilaisille.

Napsauta Hallinta> Asetukset

Valitse Sovellus- välilehdessä Galleria.

Lataa kuvia, jotta ne näkyvät asiakkaille. Aktivoi galleriasi vaihtamalla Kyllä . Napsauta Käytä muutoksia.

Napsauta Lähetä valokuva valitaksesi kuvia työpöydältäsi.

Huomaa : Paras käytäntö on ladata kaikki kuvat galleriaan ja tehdä muutoksia, kun olet tyytyväinen yleisnäkymään.

Poista kuva viemällä hiiri kuvan päälle ja valitsemalla Kyllä

Voit katsella kuvia Salon Branded -sovelluksessa napsauttamalla Tietoja meistä -kuvaketta. Valitse Galleria .

Kaikki kuvat näkyvät täällä salonkiasiakkaille.

Jos haluat oppia lisää tämänkaltaisista alueista Phorest-järjestelmässäsi, ilmoittaudu Salhor Branded App -kurssillemme Phorest Academy -sivustolla - online-, on-demand- ja on-the-go-oppiminen kiireiselle salonki-ammattilaiselle.