Miten estän henkilökuntaa näkemästä asiakkaan yhteystiedot?

Tämä artikkeli kertoo kaksivaiheisesta prosessista, joka tarvitaan estämään henkilökuntaa pääsemästä asiakkaan yhteystietoihin.

Mene Hallinta > Pääsyoikeudet & Lisenssit, sitten valitse haluamasi Pääsyoikeustaso avaamalla palkki.

Hyödyllinen Neuvo!

Jos et ole varma mikä Pääsyoikeustaso tietyillä henkilökunnan jäsenillä on, mene Hallinta > Henkilökunta, klikkaa haluamasi henkilökunnnan nimeä. Heidän Pääsyoikeustaso näkyy heidän profiilissaan.

Kun olet valinnut Pääsyoikestason, kirjoita Etsi kenttään Yhteys. Sitten klikkaa pois ruudut jotka mahdollistavat henkilökunnan näkemään asiakkaan yhteystietoja.

Sen jälkeen kun olet poistanut valinta ruudut, klikkaa Tallenna. Yhteystiedot näkyvät nyt piilotettuina (******) henkilökunnalle joilla on tämä Pääsyoikeustaso käytössä. Toista nämä vaiheet minkä tahansa Pääsyoikeustason kanssa jota haluat muuttaa.