Kuinka otan käyttöön asiakkaiden syntymäpäivä muistutukset?

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit ottaa käyttöön syntymäpäivä muistutukset.

Mene Hallinta > Asetukset

Klikkaa Kassa ja Ilmoitukset. Aseta Syntymäpäivämuistutus kohtaan Kyllä ja klikkaa lopuksi Tallenna.

Saat nyt ponnahdus ilmoituksen kun asiakas kirjataan ajanvaraukselle ja hänen syntymäpäivänsä oli viimeisen 7 päivän sisällä tai seuraavan 7 päivän päästä.

Huomio: Tämä toiminto on vain käytössä asiakkaille jotka ovat antaneet syntymäpäivänsä asiakas tietoihin kohdassa Syntymäpäivä

Automaattinen Syntymäpäivä Sähköposti Asiakkaille

Voit automaattisesti lähettää sähköpostin asiakkaalle päiviä ennen heidän syntymäpäivää. Klikkaa tästä ohjeeseen.