Tallenna painike ei näy Macilla

Phorest aukeaa oletuksena koko näytössä ja Macin käyttöjärjestelmässä tämä saattaa aiheuttaa sen että jotkin painikkeet ja osa näkymästä eivät mahdu tietokoneen näytölle.

Jos siis käytät Phorestia Mac koneella, sinun kannattaa ottaa asetuksista pois päältä ohjelman avautuminen koko näytössä.

Se onnistuu näin:

Mene Hallintaan -> Asetuksiin -> Laitteistoasetuksiin. Ota pois valinta kohdasta 'Käynnistä koko näytössä' ja paina Tallenna.

Jos näet painikkeesta vain reunan, niin koita klikata sitä. Mikäli et näe Tallenna painiketta ollenkaan, laitathan meille tukiviestin niin autamme tässä.

Kun tuo tämä asetus on muutettu ja käynnistät Phorestin uudestaan, ohjelma aukeaa pienemmässä ikkunassa ja sinun on helpompi tehdä siitä sopivan kokoinen.