Kuinka voin tulostaa henkilöstön jäsenten varauksien tiedot (muistiinpanojen kanssa)?

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka voit tulostaa tapaamiset työntekijän sarakkeesta yhdeltä päivältä, mukaan lukien muistiinpanot.

Voit halutessasi tulostaa henkilökunnan jäsenten päivän tapaamisten tiedot. Tämä antaa henkilökunnalle mahdollisuuden nähdä kaikki asiakkaat ja palvelut, joita heillä on päivän aikana.

Siirry Ajanvarauskalenteriin ja klikkaa sitten työntekijän saraketta kerran. Napsauta sitten Tulostin- kuvaketta kalenterin oikeassa alakulmassa.

Valitse sitten haluamasi vaihtoehto.

Näyttökuva 2024-02-12 154957.png

Tulosta valittu sarake (muistiinpanoilla)

Tämä tulostaa valitsemasi sarakkeen. Valitse "muistiinpanoilla" tulostaaksesi sarakkeen muistiinpanoilla. Voit myös tulostaa lisätietoja painamalla Asetukset-painiketta.

Tämä vaihtoehto tulostetaan kuitille, joten sinulla pitää olla kuittitulostin yhdistettynä.

Tulosta kaikki sarakkeet (muistiinpanoilla)

Tulostaa samat tiedot kuin aiempi vaihtoehto, mutta kaikille työntekijöille.

Tulosta nykyinen näkymä

Tämä vaihtoehto tulostaa kuvakaappauksen Phorest-järjestelmäsi ajanvarauskalenterista.

Tämä vaihtoehto tulostetaan A4 paperille, joten sinulla pitää olla A4 tulostin yhdistettynä.

Videoesimerkki: