Kuinka asettaa työntekijä toiminimellä työskenteleväksi?

Tämä artikkeli kertoo, kuinka voit asettaa uuden tai nykyisen työntekijän toiminimellä työskenteleväksi.

Tekijän vaihtaminen toiminimellä työskenteleväksi

Mene Hallinta > Henkilöstö.

Klikkaa työntekijän nimeä, jolle haluat ottaa toiminimen käyttöön.

Henkilöstö - tekijän nimi.png

Klikkaa Toiminimi-välilehteä.

Ota toiminimi käyttöön klikkaamalla Kyllä. Sitten syötä Yrityksen nimi, Työntekijänumero, Y-tunnus ja Luottokorttitili. Klikkaa lopuksi Tallenna

Toiminimellä työskentelevän tekijän kuitit

Kun toiminimellä työskentelevän tekijän myynti on käsitelty, kuiteissa näkyy hänen yrityksensä nimi ja Y-tunnus.

Tulostettu kuitti

Sähköpostikuitti

Toiminimellä työskentelevän sulkeminen pois taloudellisista raporteista

Voit myös jättää toiminimellä työskentelevän tiedot pois Kokonaismyyntiraportista.

Näyttökuva 2024-01-12 141855.png

Huomio: Jos haluat ajoittaa Kokonaismyyntiraportin lähetettäväksi henkilöstön jäsenelle viikoittain, katso tämä ohje nähdäksesi miten se tehdään